Boel Akupunktur kan hjælpe dig med skulderproblemer

At gå flere gå med skulderproblemer er super ærgerligt, hvis der er et alternativ. Omkring 50.000 danskere lider af en frossen skulder. Dette er i praksis betændelse af ledkapslen, som omgiver skulderleddet. Ledkapslen klistrer på et tidspunkt sammen med ledhovedet. Dette kan give langvarige smerter og betydelig nedsat bevægelighed i skulderen. 

Den normale lægevidenskab anbefaler oftest fysioterapi og medicin for at klare skulderproblemerne. Men denne behandling kan være meget langvarig. Derfor er akupunktur et klart alternativ. Akupunktur er behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Disse punkter kaldes akupunkturpunkter og når disse påvirkes, så påvirkes også energien i kroppen. Teknikken stammer fra traditionel kinesisk behandlingskultur, hvor hele udgangspunktet omkring sundhed og sygdom er meget anderledes end i den vestlige verden.

Det er muligt at finde store specialister i akupunkturbehandling i Danmark. Hos Boel Akupunktur er de blandt verdens førende akupunkturklinikker med lokaler både på den jyske hede i aulum samt i både Odense og i København. Boel Akupunktur har super gode erfaringer i at behandle frossen skulder med akupunktur. Rigtig mange patienter har oplevet stærk fremgang efter blot få behandlinger og mange er blevet helt kureret efter få ugers behandling. Se på http://acunova.dk/ mere om, hvordan du kan få behandlet dine smerter i skulderen.