Ondt i skulderen? Akupunktur kan hjælpe dig!

Hele 50.000 danskere lider af frossen skulder. Dette er en tilstand, hvor skulderens bevægelser er indskrænket, og hvor patienten oplever voldsomme smerter i og omkring skulderen. Det kan vare mange år, før smerterne går i sig selv. Og både lægens og fysioterapeutens behandling har kun meget begrænset effekt på bevægeligheden. Det er meget lang tid at gå rundt med voldsomme smerter. Det påvirker i høj grad både hverdagen og nattesøvnen hos patienterne.

Hos Boel Akupunktur er vi derfor meget stolte af og glade for vores behandling af frossen skulder. Vores erfaring har nemlig vist os, at behandlingen er utrolig effektiv! Vi behandler vores patienter med AcuNova akupunktur, hvor vi sætter meget små nåle i på specifikke områder af kroppen. På denne måde opnår vi en hurtig smertelindring hos patienten. Efter kun 1-2 uger vil vi se en forbedring, og mange vil allerede på dette tidspunkt være helt smertefri! 

Vil du opleve resultaterne på egen krop, så bestil din tid på hjemmesiden i dag. Du kan selvfølgelig også ringe til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vores dygtige personale sidder altid klar til at møde dig i en afslappet dialog, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for dig!