Få hjælp til at blive smertefri

Selvom den moderne lægevidenskab er kommet langt i de senere år, så er der stadig lidelser som slidgigt, frossen skulder og migræne, hvor de ikke kan finde en løsning.

Står du og mangler en løsning til behandling af frossen skulder, så er der mange, som tilbyder hjælp og lindring, men der er få, der som os, kan vise så gode beviser på, at vores behandlinger for mange har haft en virkelig god effekt.

Apunktur har i vores klinik vist sig at have en meget gavnlig effekt på frossen skulder, og de fleste får en markant lindring allerede efter de første 14 dage, og nogle kan mærke en klar forbedring allerede efter en uge.

Vi har siden 1986 behandlet patienter med frossen skulder og med stor effekt, og i de senere år er flere organisationer, blandt andet WHO, blevet opmærksomme på, at akupunktur kan give lindring for mange sygdomme og er et godt supplement til den konventionelle behandling.

Så hvis du lider af en frossen skulder og gerne vil have en hverdag, som er fri for smerter, så er det hos os, du skal finde hjælp, på vores hjemmeside finder du let oplysninger som telefonnumre og emailadresser, og du kan bestille tid, eller ringe og få svar på dine spørgsmål.