Få dine skuldersmerter behandlet med akupunktur

Behandlingsformen akupunktur har sine rødder i Fjernøsten, men har i de seneste 30 år for alvor vundet indpas i Europa. Princippet i behandlingsformen er at akupunktøren indsætter tynde nåle i bestemte punkter, akupunkturpunkter, i patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomme.

Boel Akupunktur med hovedsæde i Aulum i Midtjylland og med endnu en klinik på Østerbro i København, har udviklet sig til at være Europas førende akupunktur klinik. Grundlægger John Boel fik for alvor slået sit navn fast i 1990’erne, hvor han fik meget fokus, da han behandlede Tour de France vinderne Bjarne Riis og Jan Ullrich. Siden er den virksomhed John Boel har skabt vokset til nu at være en stor familievirksomhed.

Det er fortsat sportsskader, som Boel Akupunktur er mest kendt for i den brede offentlighed. Her er rigtig mange elite sportsudøvere, også af dem på allerhøjste niveau, på kundelisten. Men hos Boel Akupunktur behandler de også for en lang række andre såkaldte kroniske lidelser, som blandt andet astma og mave-tarmsygdomme. Et andet speciale hos Boel Akupunktur er behandling af skuldersmerter. Dette har de gjort på klinikken siden 1986, og dette med stor succes. Allerede efter få behandlinger kan patienterne mærke fremgang i form af lemplelse af smerterne.