Prøv alternativ behandling mod skuldersmerter

Der kan være mange årsager til, at man har ondt i skulderen. Uanset om du har en frossen skulder eller har skuldersmerter af en anden grund, så står vi hos Boel Akupunktur klar til at hjælpe dig. Vi er en af Europas førende klinikker med nogle af landets mest erfarne og kompetente akupunktører, som står klar til at tage hånd om dig på bedste vis. Med vores moderne akupunktur, AcuNova, har vi mulighed for at behandle et bredt spektrum af patienter, og det gælder altså også patienter med diverse smerter i skulderen.

Vores behandlingsmetoden skal give resultater på kort tid, faktisk allerede inden for 1-2 uger. Ser vi mod forventning ikke en forbedring på dette tidspunkt, så vælger vi at standse behandlingsforløbet igen. På vores hjemmeside kan du se videoer med nogle af tidligere patienter, som fortæller om, hvordan de har oplevet behandlingerne, og hvilke resultater, de har opnået. Du kan selvfølgelig også læse en masse om os som klinik og om hvilke lidelser og sygdomme, vi har mulighed for at behandle. 

Så har du lyst til at prøve alternativ behandling mod ondt i skulderen, så bestil en tid til en af vores klinikker. Du kan selvfølgelig også ringe til os og få en uforpligtende snak!