Få lindret dine smerter i skulderen hos Boel Akupunktur

Hos Boel Akupunktur tilbyder vi dig alternativ behandling mod skuldersmerter. Vores behandlinger med kinesisk akupunktur har vist sig at være meget effektive mod mange typer af smerter i og omkring skulderen. For eksempel har vi set rigtig gode resultater ved behandling af frossen skulder. Dette er en tilstand, som ellers ifølge lægerne tager et sted mellem 1 og 3 år at komme sig over. Men hos Boel Akupunktur vil vi se bedring efter kun 1-2 uger. På http://acunova.dk/ kan du blandt andet høre en af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan han gik fra at have en kronisk frossen skulder til at være næsten totalt smertefri efter kun fem dage i behandling hos os.

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vores klinikker finder du i både København og Midtjylland. Vores dygtige og kompetente behandlere har masser af erfaring inden for akupunktur, og de står altid klar til at hjælpe dig i lige netop din situation.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi anvender akupunktur som behandlingsform, så besøg vores hjemmeside i dag. Her kan du også læse meget mere om de specifikke lidelser, vi har gode erfaringer med at behandle. Kontakt os i dag og oplev vores hurtige resultater!