Skuldersmerter

Hos Boel Akupunktur vil vi ikke acceptere, når lægerne siger, at frossen skulder er en tilstand, der varer et sted mellem 1 og 3 år. I stedet erklærer vi os helt uenige og vil se en bedring hos vores patienter allerede 1-2 uger efter behandlingens påbegyndelse. Sker dette mod forventning ikke, så vælger vi at stoppe behandlingsforløbet, da chancen for bedring herefter er meget lille. 

Frossen skulder er en meget smertefuld type af skuldersmerte, som kan give langvarige og alvorlige gener i hverdagen. Nattesøvnen bliver tit forstyrret på grund af de voldsomme smerter, og det er praktisk talt umuligt at løfte armen op til lodret position. Dette er selvfølgelig ikke noget, man som patient skal gå rundt med i flere år, og derfor tilbyder vi alternativ behandling af frossen skulder i form af akupunktur. Vores erfaring siger os, at vores patienter oplever rigtig gode fremskridt og hurtig smertelinding efter et kort forløb hos vores behandlere. 

Du kan finde os i både København og Midtjylland. På Acunovas hjemmeside kan du læse mere om vores klinik og behandlere, hvilke tilstande vi behandler, og hvilke erfaringer vi har med disse. Du kan selvfølgelig også ringe til os og få en snak om din situation, samt gode råd og vejledning.